02-06-10

Zalig genieten op een weekendje op hotel in Venetië

 

Hoe maak je je weekendje op hotel in Venetië nóg onvergetelijker?

Bekende hoogtepunten van Venetië

hotels venetieGenieten van hotels Venetië aanbiedingen, laat u kennismaken met een zeer unieke plaats die straalt, romantiek, geschiedenis en cultuur op elke hoek. Tijdens mijn verblijf in een Venetië hotel, vond ik veel interessante bezienswaardigheden die de moeite waard bezoek. Je kunt gewoon niet negeren een van hen. De beste manier zou echter zijn om een gondel tocht over de grachten te nemen en de schoonheid van de stad en haar hoogtepunten ervaren. Veel toeristen die verblijven in hotels Venetië, langs het Canal Grande in een luxe motorboot.

Elke keer als ik bezoek deze Fabolous stad, geef ik de voorkeur voor een verblijf in hotels Venetië, gelegen nabij de St Mark's Square of Piazza San Marco. Het epicentrum van de toeristische activiteit huizen een aantal bekende bezienswaardigheden van Venetië, zoals het San Marco kathedraal, het Dogenpaleis, de Campanile en vele prachtige musea. De San Marco basiliek herbergt de relieken van St. Mark.

Een van de belangrijkste hoogtepunten te bezoeken tijdens een verblijf in hotels Venetië is de Gallerie dell'Accademia, die de grootste en zeldzaamste collectie van kunst in Europa. Ik was gebiologeerd naar de kunst te zien Giovnni werken van Bellini, Paolo Veronese, Lorenzo Lotto nad Tintoretto. Afgezien van de 14-eeuwse kunst, vindt u rijk moderne kunst in het Peggy Guggenheim Collection en hedendaagse kunst ook. Tijdens mijn tweede vakantie, koos ik een Venise hotel in de Dorsoduro district want het is zeer Convinent aan de Accademia bezoek vanaf daar samen met andere attracties zoals de Campo Santa Margherita.

Veel toeristen op vakantie in Venise hotel, bezoek de Murano Glass Factory. Er zijn ongeveer 50 winkels in deze fabriek van waar u kunt kopen een aantal fantastische stukken glas kunst en u kunt ook leren sessies bijwonen over hoe de Venetiaanse glasblazers klap en vuur glas en tuur naar een meesterwerk.

Als u hôtels à Venise voor het eerst een bezoek aan de Rialto. Deze plaats wordt beschouwd als de commerciële kern van de stad en is de eerste brug gebouwd over de Canal Grande. Tijdens de 11e eeuw, hosted het een levendige groente-en fruitmarkt, de bruisende aantrekkingskracht van die nog steeds intact is gebleven.

Ben ik altijd geweest bij het bezoeken van gotische stijl Kathedralen, dus ik hield van mijn bezoek aan de Basilica dei Frari, tijdens mijn verblijf in een van de Venedig Hotel. Dit 14e eeuwse kerk is bekend als de begraafplaats van Titiaan en de Venetiaanse beeldhouwer Antonio Canova. Het interieur van de kerk, toont stukken van beroemde kunstwerken. Om te genieten van een Hassel gratis bezoek aan alle bovengenoemde attarctions, kocht ik een Venice Card. Door het gebruik van deze kaart tijdens een verblijf in Venedig Hotel, kunt u gebruik maken van de belangrijkste toeristische diensten die facultatief zijn verdisconteerd luchthaven transfers, vaporetto ( traditionele boot) service en de toelating tot een aantal van de beroemde hoogtepunten van Venetië.

Geniet van het Carnevale di Venezia

hotels venetieDe beste tijd voor een bezoek aan een Venecia hotel ongetwijfeld duirng het Carnaval van Venetië. Dit belangrijke evenement vindt plaats in februari en is een van de meest aansprekende hoogtepunt van de stad. Maar als je van plan bent om te bezoeken tijdens de carnaval dan moet u uw Venecia hotel vooraf. Dit Carnival biedt een mix van overtreding, kunst, geschiedenis en cultuur, die maakt het nog interessanter.

Hoewel het Carnaval van Venetië begon in de 15e eeuw, kan haar traditie terug naar het begin van de 14e eeuw getraceerd. Als u Venecia hotel tijdens dit festival, vindt u de straten van deze stad gevuld zullen mensen dragen maskers en uniek gekleed. Misschien ook interessant om te stoppen door de pleinen en jezelf vermaken door de liederen en muziek van de straat artiesten en zangers. In 2010 Carnivalia is het officiële spel. Dit spel is gebaseerd op twintig verhalen die in twintig verschillende plaatsen in Venetië en je kunt spelen nay tijd duting het Carnaval. Er zijn vele andere verrassingen instored in de komende Carnaval van Venetië en als je donot wilt missen, reserveer uw hotel in Venice now.

In je hotel in Venetië kon je volop genieten van al het moois van de meest romantische stad ter wereld, dé koppeltjesstad bij uitstek. Maar nu verlang je stiekem al naar een échte levende stad, een grootstad, waar je iets hips ontdekt achter iedere hoek? Ga dan zeker eens een weekendje weg op een van de hotels Londen, de meest trendy stad van Europa!

De commentaren zijn gesloten.