02-06-10

Venetië en elders in Italië

Andere belangrijke vakantiebestemmingen in Italië

Rome

romeNa een bezoek aan hotels Venetië, zou u graag een bezoek aan een Roma hotel die haak je aan de 'Eeuwige Stad'. Rome is een van de meest populaire toeristische bestemming, biedt ongelooflijk antiek, prachtige pleinen, prachtige fonteinen, heerlijk eten en een opwindende sfeer. Deze stad zal vertegenwoordigen u met een meesterwerk van kunst, en adembenemende architectuur, monumenten en musea door haar typische straatjes en steegjes. Rome is een historische stad en tijdens een verblijf in een hotels Rome, ziet u de geschiedenis komt tot leven in de architecturen, uit de resten van het Romeinse Rijk, via de Middeleeuwen tot de moderne tijden stippen dat de stad in. Rome wordt beschouwd als een romantische stad en als stad van de mode. Uw eerste dag in deze stad kunnen worden besteed door een bezoek aan de oude Forum en het Colosseum. U kunt er ook voor kiezen om te gaan over de rivier de Tiber aan de St Peter's Bascilica bezoek en duik in de enorme collectie van het Vaticaan in Rome musuems. Andere belangrijke hoogtepunten van de stad zijn Castel Sant'Angelo, Rome Zoo, Romeinse huizen op de heuvel Celio, Capitolijnse Musea, waar u het beste van het oude beeldhouwwerk van Rome, Centrale Montemartini, waar Romeinse beeldhouwwerken en mozaïeken worden weergegeven in een voormalige elektriciteit het genereren van plant, Museo di Roma (Palazzo Braschi), Museo della Pasta, het Pantheon, een van de best bewaarde en mooiste gebouwen uit de Oude Wereld, de Trevi Fontein, Vittoriano, Teatro di Marcello, Romeins theater, later omgezet in wonen en parken en tuinen zoals Villa Celimontana, Roseto Comunale (Public Rose Garden), Orto Botanico (entree) en de vallei van de Caffarella. Dineren kan een geweldig idee van het nemen van een pauze van bezienswaardigheden tijdens een verblijf in hotels Rome en vindt u een aantal terrasje op Piazza Navona Square en je kunt ook proeven van een platefull van spaghetti in de student wijk San Lorenzo. Uitgaan in Rome is een heerlijke ervaring zoals je kunt een stop bij levendige bars op Campo de'Fiori plein en in de straatjes rond de Piazza Navona. Al deze maakt Rome een werkelijk fascinerende plek.

Milaan

hotels milaan
Milaan is een van Italië's meest modieuze, stijlvolle en een van de rijkste steden in Europa. Het is ook Italië de tweede grootste stad en een wereld centrum voor banken, high fashion en internationale conferenties. Bezoekers verblijven in Milan hotel zijn ongetwijfeld onder de indruk van zijn beroemde bezienswaardigheden en hoogtepunten. Uw tour rond Milaan, kan beginnen met een bezoek aan de Dom van Milaan, de derde grootste kathedraal ter wereld. Het is de thuisbasis van 's werelds grootste collectie van marmeren beelden en waaronder de beroemde gouden standbeeld van Madonna ligt op de top van de kathedraal spits wordt het symbool van de stad. Bezoekers verblijven in hotel in Milaan kan waarderen de Dominicaanse kerk van Santa Maria delle Grazie, die Laatste Avondmaal heeft de beroemde muurschildering 'van Leonardo da Vinci, en in Santa Maria presso San Satiro ze kunnen bewonderen een van de eerste ooit trompe-l'oeil, geloofde te zijn gemaakt door Bramante. Vergeet niet om een bezoek aan Castello Sforzesco, het prachtige Renaissance. Enkele andere plaatsen die u kunt bezoeken zijn musums zoals de Brera Museum, Cenacolo Vinciano, en La Scala Theater Museum en het operahuis La Scala. Winkelen is een interessante ervaring hier en u zou graag een bezoek aan de Via Montenapoleone en de Via della Spiga, waar vindt u vele boetieks van Gucci, Armani, Ferre, Valentino, Fendi en anderen. Naast kleding vind je ook vele andere designer items zoals schoenen en tassen. De stad is een zeer levendig met verschillende pubs, disco's en nachtclubs verspreid over heel de stad. Met zo veel te bieden, deze stad is zeker de juiste keuze voor een fantastische vakantie en een plek waar je heel wat hotelspecials vindt.

Firenze

hotels firenzeEen van mijn mooiste vakanties in Europa werd doorgebracht in een hotels Firenze. Florence of Firenze is beroemd om zijn kunstwerk, cuture, erfgoed en geschiedenis. Het is de regionale hoofdstad van Toscane gelegen in het centrum van Italië. Deze stad ligt aan de rivier de Arno en kan bezocht worden het hele jaar door toeristen, maar liever in een hotel Firenze in het zomerseizoen zoals het is de beste tijd voor een bezoek aan deze stad. In tegenstelling tot andere steden in Italië, kan de hoogtepunten van de stad, zoals de kerken en de monumenten worden gratis onderzocht. De meest opvallende bezienswaardigheid van de stad is koepel van Brunelleschi op de Duomo, en de meest gereproduceerd gezicht standbeeld van Michelangelo's David. De Duomo Museum, Giotto's Bell Tower, de Uffizi, het Bargello, de Accademia, en kerken zoals Santa Maria Novella en Santa Croce zijn enkele van de interessante hoogtepunten. Deze stad biedt ook een aantal klassieke gastronomische restaurants of eetgelegenheden stijlvolle design ideaal om uw avonden door te brengen.

 

De commentaren zijn gesloten.